Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#136 (3) {
 ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
 int(27)
 ["value":protected]=>
 array(27) {
  ["id"]=>
  string(3) "185"
  ["name"]=>
  string(13) "Premio Travel"
  ["company_name"]=>
  string(27) "Premio Travel Holidays Kft."
  ["company_city"]=>
  string(8) "Budapest"
  ["company_zip"]=>
  string(4) "1063"
  ["company_address"]=>
  string(25) "Szinyei Merse Pál u. 10."
  ["vat_number"]=>
  string(13) "24758415-2-42"
  ["company_registration_number"]=>
  string(12) "01-09-180774"
  ["licence_number"]=>
  string(8) "U-001503"
  ["email_reservation"]=>
  string(20) "info@premiotravel.hu"
  ["email_reservation2"]=>
  string(0) ""
  ["email_reservation3"]=>
  string(0) ""
  ["websites"]=>
  string(19) "www.premiotravel.hu"
  ["email_footer_info"]=>
  string(0) ""
  ["order_footer_info"]=>
  string(0) ""
  ["is_travel_agency"]=>
  bool(false)
  ["is_tour_operator"]=>
  bool(true)
  ["is_public"]=>
  bool(true)
  ["is_active"]=>
  bool(true)
  ["insurance_bank"]=>
  string(0) ""
  ["insurance_number"]=>
  string(0) ""
  ["reservation_email"]=>
  string(0) ""
  ["finance_email"]=>
  string(0) ""
  ["nu3_enabled"]=>
  bool(false)
  ["nu3_ta_id"]=>
  NULL
  ["created_at"]=>
  string(19) "2014-10-18 14:44:44"
  ["updated_at"]=>
  string(19) "2022-05-10 07:54:13"
 }
 ["escapingMethod":protected]=>
 string(16) "esc_specialchars"
}
Premio Travel

$result

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#139 (3) {
 ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
 int(1)
 ["value":protected]=>
 array(1) {
  [0]=>
  array(4) {
   ["Program"]=>
   array(30) {
    ["id"]=>
    string(7) "2432360"
    ["data_part"]=>
    string(1) "0"
    ["serial_number"]=>
    string(14) "XML20322KAP BB"
    ["name"]=>
    string(29) "Igazi mesevilág: Kappadókia"
    ["description"]=>
    string(5253) "

1. NAP Érkezés Antalyába
Repülés Törökországba. Kollégánk már a repülőtéren fogadja, majd a szállodában frissítő welcome drinkkel üdvözli Önöket. Szállás Antalya környékén.

2. NAP Mevlana-kolostor – Kappadókia
Reggeli után utazás Konyába, a kora középkori Szeldzsuk Birodalom egykori fővárosába, amely ma is sok hívő török zarándokhelye. Itt található Mevlana sírja. Meglátogatjuk a híres Mevlana Kolostort, ahol a táncoló dervisek rendjét alapították. A kolostor, amely ma az Iszlám Művészet Múzeumának ad otthont, a török iparművészet kincseinek gyűjteménye. Ezt követően tovább indulunk a mesés Kappadókiába, amely az elkövetkezendő napok célállomása lesz. Szállás Kappadókiában a következő 3 napban.

3. NAP Kappadókia, majd szabadidő vagy fakultatív program
Kappadókia területe bizarr sziklakúpokkal teletűzdelt fantasztikus holdbéli tájra hasonlít, ahol a tufaképződményekbe barlangtemplomokat és lakásokat vájtak az itt lakók. A tájat egy vulkán alakította ki, amelyből az ismételt kitörések során rengeteg vulkáni hamu rakódott a területre. A környék első lakói a 7. században érkeztek ide. Őket követték a későbbiekben a szerzetesek, és templomok, kápolnák, remetelakok, kolostorok kerültek kialakításra a tufából. A nap első felében ezeket a csodákat keressük fel. Majd szabadidő vár Önre vagy tartson velünk félnapos fakultatív kirándulásra. Szállás Kappadókiában.

4. NAP Göreme
Göremében, a Göreme Nemzeti Park területén található, freskókkal díszített barlangtemplomokat látogatjuk meg (az UNESCO Világörökség része). Itt a természet igazán bemutatta, milyen nagy fantáziával rendelkezik; a táj sziklafalakból, tufapiramisokból és kúpokból áll, mely képződmények úgy néznek ki a sok lyukkal, mint egy hangyaboly. Ezt követően a szerzetesek völgyének vagy tündérkémények völgyének is nevezett Simeon-völgybe látogatunk. Ez a táj a tíz méter magas, és csoportokban vagy magányosan álló tufakúpok eredeti és tökéletes kompozíciójával mindenkit bámulatba ejt. Uchisarban az egyik legnagyobb tufakúpnál élvezhetjük (kívülről) a tájra nyíló csodálatos kilátást. Délután megismerkedünk a szőnyegkészítés hagyományának nemes folyamatával (a nyersanyag – a selyem, pamut és gyapjú – termelésétől kezdve egészen a késztermékig). A nap végén sétát teszünk Avanosban, mely fazekas remekműveiről híres. Szállás Kappadókiában.

5. NAP Sultanhani – Antalya
Elhagyjuk Kappadókia varázslatos-időtlen világát és Sultanhaniba, a híres szeldzsuk karaván menedékhez megyünk, ahol a múlt titkai tárulnak fel előttünk. Ezt követően a festői tájat teljes mértékben meghatározó, csodálatos Taurus-hegységen keresztül visszatérünk Antalya környékére, ahol az utolsó három éjszakát töltjük. Szállás Antalya környékén.

6. NAP Antalya – Karpuzkaldiran-vízesés
Ezen a napon Antalyába látogatunk, amely a Török Riviéra egyik legszebb városa. A Taurus-hegység gyönyörű csúcsai és a régióra jellemző buja növényzet csodálatos látványt nyújtanak. Megnézzük a város szimbólumait, többek között a Yivli Minaretet és az óratornyot a Kalekapsi téren. A séta folyamán alkalmuk nyílik meglátogatni egy ékszer kereskedést, ahol ezen tradicionális török termékek készítése zajlik, és egy bőrmanufaktúrát, ahol kedvező áron juthatnak a török kézművesipar remekeihez, ráadásul egy divatbemutatót is megtekinthetünk. A kirándulás fénypontja a Karpuzkaldiran-vízesés megtekintése. Szállás Antalya környékén.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Ezt a napot a szállodában töltheti kedvére. Ha van kedve, fedezze fel idegenvezetőnkkel a környéket fakultatív kirándulás keretében. Szállás Antalya környékén.

8. NAP Hazautazás
A busz a repülőgép indulási idejének függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Utazás Budapestre, életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Javasoljuk a Kultúracsomag megvásárlását, amivel megkapja az alap programhoz tartozó belépőket, és idegenvezetést. Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig!
Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség, helyi szolgáltatók szervezésében.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk! Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges.
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést!

" ["distance"]=> NULL ["distance_from"]=> NULL ["accommodations"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["address"]=> string(0) "" ["coordinates"]=> array(2) { [0]=> string(0) "" [1]=> string(0) "" } ["name"]=> string(29) "Igazi mesevilág: Kappadókia" ["rating"]=> int(64) } } ["first_minute_discount"]=> string(1) "0" ["first_minute_discount_date"]=> NULL ["informations"]=> array(5) { ["Az ár tartalmazza"]=> string(520) "

Foglalási díjat Repülőjegyet oda-vissza Repülőtéri illetéket Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in Transzfereket Minőségi szállodákat: Vendégeink 4 és 5 csillagos elegáns szállodában kapnak elhelyezést. Reggelit: Az utazás minden napján svédasztalos reggeli.

" ["Egyéb"]=> string(431) "

Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 42.990 Ft/fő Választható szolgáltatások: Kultúra és vacsora csomag: megkapja az alap programhoz tartozó belépőket, idegenvezetést, vacsorákat: 52.990 Ft/fő Biztosítási csomag: Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás 8.460 Ft/fő

" ["Fakultatív programok"]=> string(3106) "

Side & Manavgat hajókirándulás ebéddel A kirándulás első állomása Side, ahol kis sétát teszünk. Ezt követően hajóra szállunk. Hajókirándulást teszünk a csodaszép Manavgat-folyón. A folyótorkolatot elérve kikötünk, és kellemes környezetben fogyasztjuk el ebédünket. Jó idő esetén élvezhetjük az úszás örömeit, majd ismét hajóra szállunk, és folytatjuk utunkat. Visszatérés a hotelbe. Ár: 55 €/fő Török est (show, és korlátlan italfogyasztás helyi alkoholos italokkal, és üdítővel) Törökország igazi arcát ismerhetjük meg: képet kaphatunk a szokásokról és tradíciókról, középpontba állítva az ország minden régióját a tánc és a folklór segítségével. Ezen a felejthetetlen estén mindenképp hozzuk magunkkal fényképezőgépünket, hogy megörökíthessük a legjobb pillanatokat! Megcsodálhatjuk Törökország egyik legjobb hastáncosának műsorát is. Ár: 45 €/fő Ortahisar – Szerelem-Völgy és a föld alatti város (félnapos) A Méz-völgy (Ballidere) vagy másnéven Szerelem-Völgy az otthona az egyik legszebb és leglélegzetelállítóbb Tündérkéményeknek a kappadókiai régióban. A völgyben a lélegzetelállító kúp-alakzatok a vidék ikonikus képződményei. Az alakzatokat az eső és a szél formázta, és ahogy a napfény különbözőképpen csillan meg rajtuk, úgy változtatják színüket a nap folyamán. Ez a fotósok és geológusok paradicsoma. Ezt követően a mintegy 50 föld alatti város egyikét keressük fel. Ár: 45 €/fő Sema (dervistánc) A dervisek a tánc és a zene segítségével egy különleges tudatállapotba kerülnek. Ahogy a zene ütemére mozognak, hosszú szoknyájukkal a levegőben pörögve olyan benyomást keltenek, mintha repülnének. Ár: 20 €/fő Hőlégballonozás (Az időjárás függvénye, hogy megrendezésre kerül-e). Örök élményt ígér a hőlégballonos utazás Kappadókia felett. A mesés táj semmihez sem fogható, amit korábban láttunk. Ahogy a ballonok napfelkeltekor lassan a levegőbe emelkednek, és a reggel misztikus fényeivel kísérve elénk tárul a különleges, holdbéli táj, örökre szívünkbe zárjuk Kappadókiát. Tündérkémények, tufakúpok, szőlős lankák, gyümölcsös kertek felett siklik el könnyedén járművünk. A sziklaformációk elképesztő színei láttán a lélegzetünk is elakad majd. Ez a program kihagyhatatlan, igazi bakancslistás kirándulás a Kappadókiába látogatóknak! Ár: 190 €/fő Dzsipszafari Aki Kappadókia velejét szeretné megismerni, ne hagyja ki ezt a kirándulást! Dzsipünkkel szurdok-utakon, festői holdbéli lankákon, vörös völgyeken utazunk át, néhol a járt utakról is letérve. Természeti csodák, tündérkémények, sziklából vájt házak, környező kis falak szépségébe feledkezhetünk bele. Ár: 50 €/fő Időszakosan további programok is elérhetőek, további információk a helyszínen. Minimum létszám 10 fő. A változtatás jogát fenntartjuk!

" ["Hotel"]=> string(346) "

Belek Beach ***** Dinler Nevsehir **** Mustafa Hotel **** Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

" ["Járatok"]=> string(46) "

" } ["images"]=> array(8) { [0]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(97) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.Kapadokia+1.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [1]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(110) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201711271059470.terkep_turkey_cappadocia.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [2]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(106) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.Konya+Mevlana+Mosgui.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [3]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(93) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201344590.Antalya.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [4]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(99) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.kappadokia_10.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [5]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(99) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.kappadokia_01.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [6]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(97) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.Kapadokia+2.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [7]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(92) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.Dervis.jpg" ["t"]=> string(0) "" } } ["is_ski"]=> bool(false) ["is_sport"]=> bool(false) ["is_active"]=> bool(true) ["num_viewed"]=> string(1) "0" ["num_trip"]=> string(2) "24" ["tour_operator_id"]=> string(3) "185" ["departure_locations"]=> string(0) "" ["group_id"]=> string(7) "2432360" ["slug"]=> string(26) "igazi-mesevilag-kappadokia" ["created_at"]=> string(19) "2022-05-25 17:49:24" ["updated_at"]=> string(19) "2022-05-25 17:49:24" ["Rooms"]=> array(1) { [0]=> array(17) { ["id"]=> string(9) "156947468" ["serial_number"]=> NULL ["name"]=> string(5) "Szoba" ["num_people"]=> string(1) "1" ["num_extra_people"]=> string(1) "0" ["min_adults"]=> string(1) "1" ["min_people"]=> string(1) "1" ["ages"]=> array(1) { ["Felnőtt"]=> array(2) { ["from"]=> int(0) ["to"]=> int(110) } } ["adult_from"]=> NULL ["adult_to"]=> NULL ["child_from"]=> NULL ["child_to"]=> NULL ["baby_from"]=> NULL ["baby_to"]=> NULL ["capacity"]=> string(1) "0" ["program_id"]=> string(7) "2432360" ["Program"]=> bool(false) } } ["Locations"]=> array(7) { [70]=> array(11) { ["id"]=> string(2) "70" ["name"]=> string(14) "Törökország" ["replaced_name"]=> string(270) "torokorszag torokorszag-gazdagon anatolia korutazas-torokorszagban turecko anatolia-korut turkey torokorszag-rodosz isztambultol-antalyaig torokorszag-regio torokorszag-iaka torok-korutazas korutazas-torokorszagban-magyar-emlekek-nyomaban korutazas-nyugat-torokorszagban" ["short_name"]=> string(2) "TR" ["long_name"]=> string(14) "Törökország" ["type"]=> string(7) "country" ["parent_id"]=> NULL ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "38.9637" ["lng"]=> string(7) "35.2433" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "42.1061" ["lng"]=> string(7) "44.8181" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "35.8077" ["lng"]=> string(7) "25.6636" } } } ["num_program"]=> string(4) "1933" ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(11) "torokorszag" } [468]=> array(11) { ["id"]=> string(3) "468" ["name"]=> string(16) "Török riviéra" ["replaced_name"]=> string(13) "torok-riviera" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(32) "Törökország, Török riviéra" ["type"]=> string(6) "region" ["parent_id"]=> string(2) "70" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "38.9637" ["lng"]=> string(7) "35.2433" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "42.3667" ["lng"]=> string(7) "44.8178" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "35.8086" ["lng"]=> string(7) "25.5377" } } } ["num_program"]=> string(4) "1870" ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(13) "torok-riviera" } [470]=> array(11) { ["id"]=> string(3) "470" ["name"]=> string(7) "Antalya" ["replaced_name"]=> string(130) "antalya lara antalya-lara lara-beach antalya-regio antalya-repuloter kaleici antalya-pamukkale-hierapolis antalyacity antalya-city" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(41) "Törökország, Török riviéra, Antalya" ["type"]=> string(4) "city" ["parent_id"]=> string(3) "468" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "36.8841" ["lng"]=> string(7) "30.7056" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "36.9756" ["lng"]=> string(7) "30.8553" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "36.8203" ["lng"]=> string(6) "30.581" } } } ["num_program"]=> string(4) "1309" ["yahoo_woeid"]=> string(7) "2343733" ["slug"]=> string(7) "antalya" } [8803]=> array(11) { ["id"]=> string(4) "8803" ["name"]=> string(11) "Kappadókia" ["replaced_name"]=> string(10) "kappadokia" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(55) "Törökország, Közép-anatóliai régió, Kappadókia" ["type"]=> string(4) "city" ["parent_id"]=> string(5) "27899" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "38.6431" ["lng"]=> string(7) "34.8381" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "38.6444" ["lng"]=> string(7) "34.8394" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "38.6417" ["lng"]=> string(7) "34.8367" } } } ["num_program"]=> string(1) "3" ["yahoo_woeid"]=> string(7) "2344285" ["slug"]=> string(10) "kappadokia" } [19734]=> array(11) { ["id"]=> string(5) "19734" ["name"]=> string(5) "Konya" ["replaced_name"]=> string(5) "konya" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(49) "Törökország, Közép-anatóliai régió, Konya" ["type"]=> string(4) "city" ["parent_id"]=> string(5) "27899" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "36.8969" ["lng"]=> string(7) "30.7133" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "36.9756" ["lng"]=> string(7) "30.8553" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "36.8203" ["lng"]=> string(6) "30.581" } } } ["num_program"]=> string(1) "2" ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(5) "konya" } [19737]=> array(11) { ["id"]=> string(5) "19737" ["name"]=> string(21) "Göreme (Kappadókia)" ["replaced_name"]=> string(6) "goreme" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(65) "Törökország, Közép-anatóliai régió, Göreme (Kappadókia)" ["type"]=> string(4) "city" ["parent_id"]=> string(5) "27899" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "38.7274" ["lng"]=> string(7) "35.4387" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "38.7291" ["lng"]=> string(6) "35.441" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "38.7251" ["lng"]=> string(7) "35.4376" } } } ["num_program"]=> string(1) "1" ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(17) "goreme-kappadokia" } [27899]=> array(11) { ["id"]=> string(5) "27899" ["name"]=> string(26) "Közép-anatóliai régió" ["replaced_name"]=> string(21) "kozep-anatoliai-regio" ["short_name"]=> NULL ["long_name"]=> string(42) "Törökország, Közép-anatóliai régió" ["type"]=> string(6) "region" ["parent_id"]=> string(2) "70" ["coordinates"]=> NULL ["num_program"]=> NULL ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(21) "kozep-anatoliai-regio" } } ["description_short"]=> string(150) "1. NAP Érkezés AntalyábaRepülés Törökországba. Kollégánk már a repülőtéren fogadja, majd a szállodában frissítő welcome drinkkel ..." ["location_text"]=> string(39) "Törökország,Török riviéra,Antalya" ["img"]=> string(97) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.Kapadokia+1.jpg" ["AccommodationTypes"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["label"]=> string(5) "Hotel" } } ["Ratings"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["label"]=> string(3) "***" } } } ["Trip"]=> array(4) { ["Price"]=> array(4) { ["bait_price"]=> NULL ["bait_price_currency_name"]=> NULL ["bait_price_huf"]=> NULL ["base_price_huf"]=> NULL } ["food_service"]=> NULL ["road_type"]=> NULL ["url"]=> string(50) "/torokorszag/-/antalya/igazi-mesevilag-kappadokia/" } ["Tags"]=> array(3) { ["category"]=> array(1) { [3]=> string(11) "Körutazás" } ["rating"]=> array(1) { [64]=> string(3) "***" } ["accommodation_type"]=> array(1) { [84]=> string(5) "Hotel" } } ["Weather"]=> array(0) { } } } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }

$program

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#124 (3) {
 ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
 int(27)
 ["value":protected]=>
 array(27) {
  ["id"]=>
  string(7) "2432360"
  ["data_part"]=>
  string(1) "0"
  ["serial_number"]=>
  string(14) "XML20322KAP BB"
  ["name"]=>
  string(29) "Igazi mesevilág: Kappadókia"
  ["description"]=>
  string(5253) "

1. NAP Érkezés Antalyába
Repülés Törökországba. Kollégánk már a repülőtéren fogadja, majd a szállodában frissítő welcome drinkkel üdvözli Önöket. Szállás Antalya környékén.

2. NAP Mevlana-kolostor – Kappadókia
Reggeli után utazás Konyába, a kora középkori Szeldzsuk Birodalom egykori fővárosába, amely ma is sok hívő török zarándokhelye. Itt található Mevlana sírja. Meglátogatjuk a híres Mevlana Kolostort, ahol a táncoló dervisek rendjét alapították. A kolostor, amely ma az Iszlám Művészet Múzeumának ad otthont, a török iparművészet kincseinek gyűjteménye. Ezt követően tovább indulunk a mesés Kappadókiába, amely az elkövetkezendő napok célállomása lesz. Szállás Kappadókiában a következő 3 napban.

3. NAP Kappadókia, majd szabadidő vagy fakultatív program
Kappadókia területe bizarr sziklakúpokkal teletűzdelt fantasztikus holdbéli tájra hasonlít, ahol a tufaképződményekbe barlangtemplomokat és lakásokat vájtak az itt lakók. A tájat egy vulkán alakította ki, amelyből az ismételt kitörések során rengeteg vulkáni hamu rakódott a területre. A környék első lakói a 7. században érkeztek ide. Őket követték a későbbiekben a szerzetesek, és templomok, kápolnák, remetelakok, kolostorok kerültek kialakításra a tufából. A nap első felében ezeket a csodákat keressük fel. Majd szabadidő vár Önre vagy tartson velünk félnapos fakultatív kirándulásra. Szállás Kappadókiában.

4. NAP Göreme
Göremében, a Göreme Nemzeti Park területén található, freskókkal díszített barlangtemplomokat látogatjuk meg (az UNESCO Világörökség része). Itt a természet igazán bemutatta, milyen nagy fantáziával rendelkezik; a táj sziklafalakból, tufapiramisokból és kúpokból áll, mely képződmények úgy néznek ki a sok lyukkal, mint egy hangyaboly. Ezt követően a szerzetesek völgyének vagy tündérkémények völgyének is nevezett Simeon-völgybe látogatunk. Ez a táj a tíz méter magas, és csoportokban vagy magányosan álló tufakúpok eredeti és tökéletes kompozíciójával mindenkit bámulatba ejt. Uchisarban az egyik legnagyobb tufakúpnál élvezhetjük (kívülről) a tájra nyíló csodálatos kilátást. Délután megismerkedünk a szőnyegkészítés hagyományának nemes folyamatával (a nyersanyag – a selyem, pamut és gyapjú – termelésétől kezdve egészen a késztermékig). A nap végén sétát teszünk Avanosban, mely fazekas remekműveiről híres. Szállás Kappadókiában.

5. NAP Sultanhani – Antalya
Elhagyjuk Kappadókia varázslatos-időtlen világát és Sultanhaniba, a híres szeldzsuk karaván menedékhez megyünk, ahol a múlt titkai tárulnak fel előttünk. Ezt követően a festői tájat teljes mértékben meghatározó, csodálatos Taurus-hegységen keresztül visszatérünk Antalya környékére, ahol az utolsó három éjszakát töltjük. Szállás Antalya környékén.

6. NAP Antalya – Karpuzkaldiran-vízesés
Ezen a napon Antalyába látogatunk, amely a Török Riviéra egyik legszebb városa. A Taurus-hegység gyönyörű csúcsai és a régióra jellemző buja növényzet csodálatos látványt nyújtanak. Megnézzük a város szimbólumait, többek között a Yivli Minaretet és az óratornyot a Kalekapsi téren. A séta folyamán alkalmuk nyílik meglátogatni egy ékszer kereskedést, ahol ezen tradicionális török termékek készítése zajlik, és egy bőrmanufaktúrát, ahol kedvező áron juthatnak a török kézművesipar remekeihez, ráadásul egy divatbemutatót is megtekinthetünk. A kirándulás fénypontja a Karpuzkaldiran-vízesés megtekintése. Szállás Antalya környékén.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Ezt a napot a szállodában töltheti kedvére. Ha van kedve, fedezze fel idegenvezetőnkkel a környéket fakultatív kirándulás keretében. Szállás Antalya környékén.

8. NAP Hazautazás
A busz a repülőgép indulási idejének függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Utazás Budapestre, életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Javasoljuk a Kultúracsomag megvásárlását, amivel megkapja az alap programhoz tartozó belépőket, és idegenvezetést. Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig!
Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség, helyi szolgáltatók szervezésében.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk! Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges.
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést!

" ["distance"]=> NULL ["distance_from"]=> NULL ["accommodations"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["address"]=> string(0) "" ["coordinates"]=> array(2) { [0]=> string(0) "" [1]=> string(0) "" } ["name"]=> string(29) "Igazi mesevilág: Kappadókia" ["rating"]=> int(64) } } ["first_minute_discount"]=> string(1) "0" ["first_minute_discount_date"]=> NULL ["informations"]=> array(5) { ["Az ár tartalmazza"]=> string(520) "

Foglalási díjat Repülőjegyet oda-vissza Repülőtéri illetéket Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in Transzfereket Minőségi szállodákat: Vendégeink 4 és 5 csillagos elegáns szállodában kapnak elhelyezést. Reggelit: Az utazás minden napján svédasztalos reggeli.

" ["Egyéb"]=> string(431) "

Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 42.990 Ft/fő Választható szolgáltatások: Kultúra és vacsora csomag: megkapja az alap programhoz tartozó belépőket, idegenvezetést, vacsorákat: 52.990 Ft/fő Biztosítási csomag: Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás 8.460 Ft/fő

" ["Fakultatív programok"]=> string(3106) "

Side & Manavgat hajókirándulás ebéddel A kirándulás első állomása Side, ahol kis sétát teszünk. Ezt követően hajóra szállunk. Hajókirándulást teszünk a csodaszép Manavgat-folyón. A folyótorkolatot elérve kikötünk, és kellemes környezetben fogyasztjuk el ebédünket. Jó idő esetén élvezhetjük az úszás örömeit, majd ismét hajóra szállunk, és folytatjuk utunkat. Visszatérés a hotelbe. Ár: 55 €/fő Török est (show, és korlátlan italfogyasztás helyi alkoholos italokkal, és üdítővel) Törökország igazi arcát ismerhetjük meg: képet kaphatunk a szokásokról és tradíciókról, középpontba állítva az ország minden régióját a tánc és a folklór segítségével. Ezen a felejthetetlen estén mindenképp hozzuk magunkkal fényképezőgépünket, hogy megörökíthessük a legjobb pillanatokat! Megcsodálhatjuk Törökország egyik legjobb hastáncosának műsorát is. Ár: 45 €/fő Ortahisar – Szerelem-Völgy és a föld alatti város (félnapos) A Méz-völgy (Ballidere) vagy másnéven Szerelem-Völgy az otthona az egyik legszebb és leglélegzetelállítóbb Tündérkéményeknek a kappadókiai régióban. A völgyben a lélegzetelállító kúp-alakzatok a vidék ikonikus képződményei. Az alakzatokat az eső és a szél formázta, és ahogy a napfény különbözőképpen csillan meg rajtuk, úgy változtatják színüket a nap folyamán. Ez a fotósok és geológusok paradicsoma. Ezt követően a mintegy 50 föld alatti város egyikét keressük fel. Ár: 45 €/fő Sema (dervistánc) A dervisek a tánc és a zene segítségével egy különleges tudatállapotba kerülnek. Ahogy a zene ütemére mozognak, hosszú szoknyájukkal a levegőben pörögve olyan benyomást keltenek, mintha repülnének. Ár: 20 €/fő Hőlégballonozás (Az időjárás függvénye, hogy megrendezésre kerül-e). Örök élményt ígér a hőlégballonos utazás Kappadókia felett. A mesés táj semmihez sem fogható, amit korábban láttunk. Ahogy a ballonok napfelkeltekor lassan a levegőbe emelkednek, és a reggel misztikus fényeivel kísérve elénk tárul a különleges, holdbéli táj, örökre szívünkbe zárjuk Kappadókiát. Tündérkémények, tufakúpok, szőlős lankák, gyümölcsös kertek felett siklik el könnyedén járművünk. A sziklaformációk elképesztő színei láttán a lélegzetünk is elakad majd. Ez a program kihagyhatatlan, igazi bakancslistás kirándulás a Kappadókiába látogatóknak! Ár: 190 €/fő Dzsipszafari Aki Kappadókia velejét szeretné megismerni, ne hagyja ki ezt a kirándulást! Dzsipünkkel szurdok-utakon, festői holdbéli lankákon, vörös völgyeken utazunk át, néhol a járt utakról is letérve. Természeti csodák, tündérkémények, sziklából vájt házak, környező kis falak szépségébe feledkezhetünk bele. Ár: 50 €/fő Időszakosan további programok is elérhetőek, további információk a helyszínen. Minimum létszám 10 fő. A változtatás jogát fenntartjuk!

" ["Hotel"]=> string(346) "

Belek Beach ***** Dinler Nevsehir **** Mustafa Hotel **** Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

" ["Járatok"]=> string(46) "

" } ["images"]=> array(8) { [0]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(97) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.Kapadokia+1.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [1]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(110) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201711271059470.terkep_turkey_cappadocia.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [2]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(106) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.Konya+Mevlana+Mosgui.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [3]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(93) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201344590.Antalya.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [4]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(99) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.kappadokia_10.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [5]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(99) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.kappadokia_01.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [6]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(97) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.Kapadokia+2.jpg" ["t"]=> string(0) "" } [7]=> array(3) { ["a"]=> string(0) "" ["f"]=> string(92) "http://cluster.turystyka.com.pl/~premiohu2/CRM/showfile.php?image=201507201345000.Dervis.jpg" ["t"]=> string(0) "" } } ["is_ski"]=> bool(false) ["is_sport"]=> bool(false) ["is_active"]=> bool(true) ["num_viewed"]=> string(1) "0" ["num_trip"]=> string(2) "24" ["tour_operator_id"]=> string(3) "185" ["departure_locations"]=> string(0) "" ["group_id"]=> string(7) "2432360" ["slug"]=> string(26) "igazi-mesevilag-kappadokia" ["created_at"]=> string(19) "2022-05-25 17:49:24" ["updated_at"]=> string(19) "2022-05-25 17:49:24" ["Rooms"]=> array(1) { [0]=> array(17) { ["id"]=> string(9) "156947468" ["serial_number"]=> NULL ["name"]=> string(5) "Szoba" ["num_people"]=> string(1) "1" ["num_extra_people"]=> string(1) "0" ["min_adults"]=> string(1) "1" ["min_people"]=> string(1) "1" ["ages"]=> array(1) { ["Felnőtt"]=> array(2) { ["from"]=> int(0) ["to"]=> int(110) } } ["adult_from"]=> NULL ["adult_to"]=> NULL ["child_from"]=> NULL ["child_to"]=> NULL ["baby_from"]=> NULL ["baby_to"]=> NULL ["capacity"]=> string(1) "0" ["program_id"]=> string(7) "2432360" ["Program"]=> bool(false) } } ["Locations"]=> array(7) { [70]=> array(11) { ["id"]=> string(2) "70" ["name"]=> string(14) "Törökország" ["replaced_name"]=> string(270) "torokorszag torokorszag-gazdagon anatolia korutazas-torokorszagban turecko anatolia-korut turkey torokorszag-rodosz isztambultol-antalyaig torokorszag-regio torokorszag-iaka torok-korutazas korutazas-torokorszagban-magyar-emlekek-nyomaban korutazas-nyugat-torokorszagban" ["short_name"]=> string(2) "TR" ["long_name"]=> string(14) "Törökország" ["type"]=> string(7) "country" ["parent_id"]=> NULL ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "38.9637" ["lng"]=> string(7) "35.2433" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "42.1061" ["lng"]=> string(7) "44.8181" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "35.8077" ["lng"]=> string(7) "25.6636" } } } ["num_program"]=> string(4) "1933" ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(11) "torokorszag" } [468]=> array(11) { ["id"]=> string(3) "468" ["name"]=> string(16) "Török riviéra" ["replaced_name"]=> string(13) "torok-riviera" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(32) "Törökország, Török riviéra" ["type"]=> string(6) "region" ["parent_id"]=> string(2) "70" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "38.9637" ["lng"]=> string(7) "35.2433" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "42.3667" ["lng"]=> string(7) "44.8178" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "35.8086" ["lng"]=> string(7) "25.5377" } } } ["num_program"]=> string(4) "1870" ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(13) "torok-riviera" } [470]=> array(11) { ["id"]=> string(3) "470" ["name"]=> string(7) "Antalya" ["replaced_name"]=> string(130) "antalya lara antalya-lara lara-beach antalya-regio antalya-repuloter kaleici antalya-pamukkale-hierapolis antalyacity antalya-city" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(41) "Törökország, Török riviéra, Antalya" ["type"]=> string(4) "city" ["parent_id"]=> string(3) "468" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "36.8841" ["lng"]=> string(7) "30.7056" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "36.9756" ["lng"]=> string(7) "30.8553" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "36.8203" ["lng"]=> string(6) "30.581" } } } ["num_program"]=> string(4) "1309" ["yahoo_woeid"]=> string(7) "2343733" ["slug"]=> string(7) "antalya" } [8803]=> array(11) { ["id"]=> string(4) "8803" ["name"]=> string(11) "Kappadókia" ["replaced_name"]=> string(10) "kappadokia" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(55) "Törökország, Közép-anatóliai régió, Kappadókia" ["type"]=> string(4) "city" ["parent_id"]=> string(5) "27899" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "38.6431" ["lng"]=> string(7) "34.8381" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "38.6444" ["lng"]=> string(7) "34.8394" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "38.6417" ["lng"]=> string(7) "34.8367" } } } ["num_program"]=> string(1) "3" ["yahoo_woeid"]=> string(7) "2344285" ["slug"]=> string(10) "kappadokia" } [19734]=> array(11) { ["id"]=> string(5) "19734" ["name"]=> string(5) "Konya" ["replaced_name"]=> string(5) "konya" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(49) "Törökország, Közép-anatóliai régió, Konya" ["type"]=> string(4) "city" ["parent_id"]=> string(5) "27899" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "36.8969" ["lng"]=> string(7) "30.7133" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "36.9756" ["lng"]=> string(7) "30.8553" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "36.8203" ["lng"]=> string(6) "30.581" } } } ["num_program"]=> string(1) "2" ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(5) "konya" } [19737]=> array(11) { ["id"]=> string(5) "19737" ["name"]=> string(21) "Göreme (Kappadókia)" ["replaced_name"]=> string(6) "goreme" ["short_name"]=> string(0) "" ["long_name"]=> string(65) "Törökország, Közép-anatóliai régió, Göreme (Kappadókia)" ["type"]=> string(4) "city" ["parent_id"]=> string(5) "27899" ["coordinates"]=> array(3) { ["lat"]=> string(7) "38.7274" ["lng"]=> string(7) "35.4387" ["map"]=> array(2) { ["NE"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "38.7291" ["lng"]=> string(6) "35.441" } ["SW"]=> array(2) { ["lat"]=> string(7) "38.7251" ["lng"]=> string(7) "35.4376" } } } ["num_program"]=> string(1) "1" ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(17) "goreme-kappadokia" } [27899]=> array(11) { ["id"]=> string(5) "27899" ["name"]=> string(26) "Közép-anatóliai régió" ["replaced_name"]=> string(21) "kozep-anatoliai-regio" ["short_name"]=> NULL ["long_name"]=> string(42) "Törökország, Közép-anatóliai régió" ["type"]=> string(6) "region" ["parent_id"]=> string(2) "70" ["coordinates"]=> NULL ["num_program"]=> NULL ["yahoo_woeid"]=> NULL ["slug"]=> string(21) "kozep-anatoliai-regio" } } ["description_short"]=> string(150) "1. NAP Érkezés AntalyábaRepülés Törökországba. Kollégánk már a repülőtéren fogadja, majd a szállodában frissítő welcome drinkkel ..." ["location_text"]=> string(39) "Törökország,Török riviéra,Antalya" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Utazás alapadatai 2169

3 csillag
Igazi mesevilág: Kappadókia (***)
Premio Travel Holidays Kft.

1. NAP Érkezés Antalyába
Repülés Törökországba. Kollégánk már a repülőtéren fogadja, majd a szállodában frissítő welcome drinkkel üdvözli Önöket. Szállás Antalya környékén.

2. NAP Mevlana-kolostor – Kappadókia
Reggeli után utazás Konyába, a kora középkori Szeldzsuk Birodalom egykori fővárosába, amely ma is sok hívő török zarándokhelye. Itt található Mevlana sírja. Meglátogatjuk a híres Mevlana Kolostort, ahol a táncoló dervisek rendjét alapították. A kolostor, amely ma az Iszlám Művészet Múzeumának ad otthont, a török iparművészet kincseinek gyűjteménye. Ezt követően tovább indulunk a mesés Kappadókiába, amely az elkövetkezendő napok célállomása lesz. Szállás Kappadókiában a következő 3 napban.

3. NAP Kappadókia, majd szabadidő vagy fakultatív program
Kappadókia területe bizarr sziklakúpokkal teletűzdelt fantasztikus holdbéli tájra hasonlít, ahol a tufaképződményekbe barlangtemplomokat és lakásokat vájtak az itt lakók. A tájat egy vulkán alakította ki, amelyből az ismételt kitörések során rengeteg vulkáni hamu rakódott a területre. A környék első lakói a 7. században érkeztek ide. Őket követték a későbbiekben a szerzetesek, és templomok, kápolnák, remetelakok, kolostorok kerültek kialakításra a tufából. A nap első felében ezeket a csodákat keressük fel. Majd szabadidő vár Önre vagy tartson velünk félnapos fakultatív kirándulásra. Szállás Kappadókiában.

4. NAP Göreme
Göremében, a Göreme Nemzeti Park területén található, freskókkal díszített barlangtemplomokat látogatjuk meg (az UNESCO Világörökség része). Itt a természet igazán bemutatta, milyen nagy fantáziával rendelkezik; a táj sziklafalakból, tufapiramisokból és kúpokból áll, mely képződmények úgy néznek ki a sok lyukkal, mint egy hangyaboly. Ezt követően a szerzetesek völgyének vagy tündérkémények völgyének is nevezett Simeon-völgybe látogatunk. Ez a táj a tíz méter magas, és csoportokban vagy magányosan álló tufakúpok eredeti és tökéletes kompozíciójával mindenkit bámulatba ejt. Uchisarban az egyik legnagyobb tufakúpnál élvezhetjük (kívülről) a tájra nyíló csodálatos kilátást. Délután megismerkedünk a szőnyegkészítés hagyományának nemes folyamatával (a nyersanyag – a selyem, pamut és gyapjú – termelésétől kezdve egészen a késztermékig). A nap végén sétát teszünk Avanosban, mely fazekas remekműveiről híres. Szállás Kappadókiában.

5. NAP Sultanhani – Antalya
Elhagyjuk Kappadókia varázslatos-időtlen világát és Sultanhaniba, a híres szeldzsuk karaván menedékhez megyünk, ahol a múlt titkai tárulnak fel előttünk. Ezt követően a festői tájat teljes mértékben meghatározó, csodálatos Taurus-hegységen keresztül visszatérünk Antalya környékére, ahol az utolsó három éjszakát töltjük. Szállás Antalya környékén.

6. NAP Antalya – Karpuzkaldiran-vízesés
Ezen a napon Antalyába látogatunk, amely a Török Riviéra egyik legszebb városa. A Taurus-hegység gyönyörű csúcsai és a régióra jellemző buja növényzet csodálatos látványt nyújtanak. Megnézzük a város szimbólumait, többek között a Yivli Minaretet és az óratornyot a Kalekapsi téren. A séta folyamán alkalmuk nyílik meglátogatni egy ékszer kereskedést, ahol ezen tradicionális török termékek készítése zajlik, és egy bőrmanufaktúrát, ahol kedvező áron juthatnak a török kézművesipar remekeihez, ráadásul egy divatbemutatót is megtekinthetünk. A kirándulás fénypontja a Karpuzkaldiran-vízesés megtekintése. Szállás Antalya környékén.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Ezt a napot a szállodában töltheti kedvére. Ha van kedve, fedezze fel idegenvezetőnkkel a környéket fakultatív kirándulás keretében. Szállás Antalya környékén.

8. NAP Hazautazás
A busz a repülőgép indulási idejének függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Utazás Budapestre, életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Javasoljuk a Kultúracsomag megvásárlását, amivel megkapja az alap programhoz tartozó belépőket, és idegenvezetést. Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig!
Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség, helyi szolgáltatók szervezésében.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk! Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges.
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést!

Az ár tartalmazza

Foglalási díjat Repülőjegyet oda-vissza Repülőtéri illetéket Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in Transzfereket Minőségi szállodákat: Vendégeink 4 és 5 csillagos elegáns szállodában kapnak elhelyezést. Reggelit: Az utazás minden napján svédasztalos reggeli.

Egyéb

Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 42.990 Ft/fő Választható szolgáltatások: Kultúra és vacsora csomag: megkapja az alap programhoz tartozó belépőket, idegenvezetést, vacsorákat: 52.990 Ft/fő Biztosítási csomag: Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás 8.460 Ft/fő

Fakultatív programok

Side & Manavgat hajókirándulás ebéddel A kirándulás első állomása Side, ahol kis sétát teszünk. Ezt követően hajóra szállunk. Hajókirándulást teszünk a csodaszép Manavgat-folyón. A folyótorkolatot elérve kikötünk, és kellemes környezetben fogyasztjuk el ebédünket. Jó idő esetén élvezhetjük az úszás örömeit, majd ismét hajóra szállunk, és folytatjuk utunkat. Visszatérés a hotelbe. Ár: 55 €/fő Török est (show, és korlátlan italfogyasztás helyi alkoholos italokkal, és üdítővel) Törökország igazi arcát ismerhetjük meg: képet kaphatunk a szokásokról és tradíciókról, középpontba állítva az ország minden régióját a tánc és a folklór segítségével. Ezen a felejthetetlen estén mindenképp hozzuk magunkkal fényképezőgépünket, hogy megörökíthessük a legjobb pillanatokat! Megcsodálhatjuk Törökország egyik legjobb hastáncosának műsorát is. Ár: 45 €/fő Ortahisar – Szerelem-Völgy és a föld alatti város (félnapos) A Méz-völgy (Ballidere) vagy másnéven Szerelem-Völgy az otthona az egyik legszebb és leglélegzetelállítóbb Tündérkéményeknek a kappadókiai régióban. A völgyben a lélegzetelállító kúp-alakzatok a vidék ikonikus képződményei. Az alakzatokat az eső és a szél formázta, és ahogy a napfény különbözőképpen csillan meg rajtuk, úgy változtatják színüket a nap folyamán. Ez a fotósok és geológusok paradicsoma. Ezt követően a mintegy 50 föld alatti város egyikét keressük fel. Ár: 45 €/fő Sema (dervistánc) A dervisek a tánc és a zene segítségével egy különleges tudatállapotba kerülnek. Ahogy a zene ütemére mozognak, hosszú szoknyájukkal a levegőben pörögve olyan benyomást keltenek, mintha repülnének. Ár: 20 €/fő Hőlégballonozás (Az időjárás függvénye, hogy megrendezésre kerül-e). Örök élményt ígér a hőlégballonos utazás Kappadókia felett. A mesés táj semmihez sem fogható, amit korábban láttunk. Ahogy a ballonok napfelkeltekor lassan a levegőbe emelkednek, és a reggel misztikus fényeivel kísérve elénk tárul a különleges, holdbéli táj, örökre szívünkbe zárjuk Kappadókiát. Tündérkémények, tufakúpok, szőlős lankák, gyümölcsös kertek felett siklik el könnyedén járművünk. A sziklaformációk elképesztő színei láttán a lélegzetünk is elakad majd. Ez a program kihagyhatatlan, igazi bakancslistás kirándulás a Kappadókiába látogatóknak! Ár: 190 €/fő Dzsipszafari Aki Kappadókia velejét szeretné megismerni, ne hagyja ki ezt a kirándulást! Dzsipünkkel szurdok-utakon, festői holdbéli lankákon, vörös völgyeken utazunk át, néhol a járt utakról is letérve. Természeti csodák, tündérkémények, sziklából vájt házak, környező kis falak szépségébe feledkezhetünk bele. Ár: 50 €/fő Időszakosan további programok is elérhetőek, további információk a helyszínen. Minimum létszám 10 fő. A változtatás jogát fenntartjuk!

Hotel

Belek Beach ***** Dinler Nevsehir **** Mustafa Hotel **** Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

Érintett területek

 • Törökország
 • Török riviéra
 • Antalya
 • Kappadókia
 • Konya
 • Göreme (Kappadókia)
 • Közép-anatóliai régió

További ajánlatok (időpontok és árak)

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk